Συγκλονίζει η Shannen Doherty: «Θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με καρκίνο»

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει εδώ και περίπου έξι χρόνια η Shannen Doherty. Η διάσημη ηθοποιός, στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί, μίλησε σε μια διαδικτυακή εκδήλωση για το πώς είναι  η ζωή της, μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Η Shannen Doherty, αν και έχει καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, είναι δυνατή, γενναία και δεν παραπονιέται ποτέ για την αρρώστιά της. Έτσι, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο σύζυγός μου λέει ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι έχω καρκίνο. Ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά, δεν μιλάω γι’ αυτό. Είναι

κομμάτι της ζωής μου».

Η Shannen Doherty τόνισε πως θέλει να μιλάει για τη μάχη που δίνει, καθώς νιώθω ευθύνη: «Νιώθω ότι έχω μία ευθύνη στην δημόσια ζωή μου, που την διαχωρίζω από την υποκριτική. Να μιλάω για τον καρκίνο και ίσως να ενημερώσω περισσότερο τους ανθρώπους ότι όσοι είναι στο στάδιο τέσσερα είναι πολύ ζωντανοί και δραστήριοι».

Η ταινία στην οποία θα συμμετάσχει λέγεται «List of a Lifetime» και αφορά σε μία γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η ίδια ψάχνει και βρίσκει την κόρη της, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία πολλά χρόνια πριν και μαζί φτιάχνουν μία λίστα με στόχους.

Στην ερώτηση αν η ίδια έχει δημιουργήσει τη δική της λίστα, η Shannen Doherty απαντά:«Θα ήταν παράξενο στην δική μου περίπτωση, γιατί θα ήταν σαν να προσπαθώ να διαγράψω πράγματα, προτού τελειώσει ο χρόνος μου. Θα γίνω ο άνθρωπος που έζησε περισσότερο με καρκίνο. Αν έπρεπε να αναφέρω ένα πράγμα, θα ήταν απλά να ζήσω. Είναι το μόνο πράγμα στην λίστα μου αυτή την στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor 2: Ο Αλέξης Παππάς αρνήθηκε το φιλί της Φαίης – Η αντίδρασή της

The Bachelor 2: Η ερωτική φωτογράφιση του Αλέξη Παππά με την Γιώτα προκάλεσε πανικό

Game of Chefs: Συγκλόνισε ο Δημήτρης Καΐσης με την ιστορία για τη δολοφονία του μπαμπά του

Keywords
Τυχαία Θέματα