Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι δύσκολη και μοναχική η διαδρομή των εξωσωματικών»

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» βρέθηκε σήμερα το πρωί (25/9) η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν είναι εύκολη η διαδρομή των εξωσωματικών, αλλά και στον ερχομό του γιου της που της άλλαξε τη ζωή.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Πρέπει να έχεις στήριξη. Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο

ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά. Ότι έχεις την ευθύνη. Αυτό που λέω σε όλα τα κορίτσια που μου στέλνουν μηνύματα, είναι ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Εγώ είχα βάλει ένα όριο. Είχα πει ότι θα κάνω μέχρι τρείς προσπάθειες. Μετά το σκεφτόμουν, ότι μπορεί να πάω σε ένα άλλο πλάνο, μια υιοθεσία ή οτιδήποτε. Θέλει πίστη όμως και δύναμη. Ήμουν πολύ κυνική όταν με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τελικά έμεινα είμαι έγκυος γιατί δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια. Προσπαθούσα κι εγώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω μια θετική απάντηση μετά από τόσο καιρό. Το επόμενο διάστημα είχα μια έννοια, πρόσεχα αλλά μέχρι τον πέμπτο μήνα έπαιζα στο θέατρο», ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Βάφτισαν τον γιο τους!

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Έφτασα πάρα πολύ κοντά στο θάνατο»

Γέννησε η Άννα Μπεζάν -Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Δημήτρης Παππάς

Keywords
Τυχαία Θέματα