Χαμογέλα και πάλι: Η εκπομπή ξεκαθαρίζει για το θέμα με την απόπειρα αυτοκτονίας και την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 25/9 στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι», όταν προβλήθηκε η είδηση η οποία έκανε λόγο για μια κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ και υποστήριζε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα της προβολής της είδησης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρενέβη αμέσως τηλεφωνικά στην εκπομπή, ζητώντας να αλλάξει άμεσα ο τίτλος που ανέφερε το όνομα της, διαψεύδοντας παράλληλα το ρεπορτάζ.

Λίγες ώρες αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου

θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον άερα της πρωινής εκπομπής του Mega για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, όπως η ίδια είπε.

«Θέλω να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Την είδηση αυτή εμείς την μάθαμε την ώρα που ήμασταν στον αέρα. Η είδηση αυτή ξεκίνησε από το zougla.gr, ανέβηκε στις 9.36, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Την είδε η ομάδα της εκπομπής και επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και τις αστυνομικές πηγές αλλά και τις πηγές από το νοσοκομείο Παπανικολάου στο οποίο αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Στην πορεία, βγάλαμε την Δήμητρα στον αέρα που το διέψευσε και εμείς δεν έχουμε λόγω να την αμφισβητήσουμε. Πρέπει για λόγους τάξης να το αποκαταστήσουμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220925134805_-αλεξανδράκη-το-χαμογ_-λα-και-πάλι-ξεκαθαρίζει-για-το-θ_-μα-της-απόπειρας-αυτοκτονίας-της-easysave.net_.mp4

Στη συνέχεια στην εκπομπή βγήκε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής που μετέφερε την εν λόγω είδηση στον τηλεοπτικό αέρα, τονίζοντας ότι «προσπάθησα πολύ διακριτικά να μην αναφέρω το όνομα αλλά επειδή υπάρχει και δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, ειπώθηκε. Το θέμα είναι άλλο. Δε βγήκαμε να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Μακάρι να είναι μια χαρά το κορίτσι. Απλά σας λέω τι μου μεταφέρθηκε γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Δε θα μπορούσε με τίποτα η κοπέλα να βγει να πει ότι τα πράγματα είναι έτσι γιατί υπάρχουν και οικογένειες από πίσω. Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε πριν 1 και 2 και 3 φορές».

«Δεν ήταν μόνο το άρθρο του zougla να πούμε, οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου ανέφεραν αυτό», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, καταλήγοντας στο ότι «για την ώρα ας κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα».

Διαβάστε ακόμα:

Βικτώρια Καρύδα για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή: «Υποφέρω και φοβάμαι γιατί δεν έχουν βρει ποιος κρύβεται από πίσω»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ανάρτηση μετά την είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας -«Οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο»

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Χρήστο Δάντη

Keywords
Τυχαία Θέματα