Μαριάντα Πιερίδη -Δημήτρης Κατριβέσης: Οι νέες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο τους -«Όλο αυτό είναι άβολο»

Η Μαριάντα Πιερίδη πριν από λίγες μέρες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είσαι κι εσύ. Το θέμα είναι ότι, όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί

αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Μαρίαντα Πιερίδη στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Οι on camera δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση μετά την αποκάλυψη για την κρίση στον γάμο τους

H κάμερα του «Πρωινού» και η Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Δημήτρη Κατριβέση στο αεροδρόμιο, ο ίδιος όμως δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα και απέφυγε ευγενικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Δε νομίζω πως σας αφορά τι θα συζητήσω με τη Μαριάντα. Νομίζω είναι προσωπικά τα θέματα αυτά, σας ευχαριστώ πολύ» αρκέστηκε να πει ο Δημήτρης Κατριβέσης.

Η κάμερα της ίδιας εκπομπής συνάντησε και την Μαριάντα Πιερίδη, η οποία επίσης δε θέλησε να πει κάτι για την προσωπική της ζωή.

«Δε θέλω να το συνεχίσω άλλο αυτό. Τώρα επειδή είμαστε μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, αφήστε λίγο στην ησυχία μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Γενικά είναι όλο λίγο άβολο. Κάθε μέρα έχουμε επικοινωνία και με τον σύζυγό μου και με τον πρώην σύντροφό μου, με τον οποίο έχουμε ένα μικρό παιδί» τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κουσουλός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του -«Ο τοκετός διήρκησε εννέα ώρες»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έξαλλος με τον Κούγια για τον Κασσελάκη -«Ως τι να μιλήσει; Ως ομοφοβικός, αντιδραστικός;»

Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένοι οι γονείς του μετά την εκλογή του -Οι on camera δηλώσεις τους

Keywords
Τυχαία Θέματα