Μαριάννα Τουμασάτου για Φιλιππίδη-Μπέζο: «Αυτά λέγονται για να αποσπάσουν την προσοχή από τη δίκη»

Την Μαριάννα Τουμασάτου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Κυριακής 15/1 στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ίδια να αποφεύγει να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

«Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Δεν έχω να το συζητήσω καν, παγερά αδιάφορο. Τα ζητούμενα είναι εντός δίκης, τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή μας.

Ό,τι καθαρίζει τον τόπο,

ό,τι απομακρύνει τα κακοποιητικά στοιχεία είναι για καλό. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί που δεν έχουμε ακούσει το όνομά τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου στις δηλώσεις της που προβλήκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day».

Όσο για τα όσα είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στην απολογία του για τον Γιάννη Μπέζο, η Μαριάννα Τουμασάτου αρκέστηκε να πει στις κάμερες: «Δε θα ασχοληθώ με τίποτα που δεν πρέπει να ασχοληθούμε. Αυτά με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε είναι αυτά τα οποία δικάζονται. Τα υπόλοιπα είναι για να αποσπάται η προσοχή, δε θα αποσπάσω την προσοχή εγώ».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψαν στην Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους –Βίντεο

Μπέσσυ Αργυράκη: Απαντά στα σχόλια που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο

My Style Rocks – Πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και της κριτικής επιτροπής!

Keywords
Τυχαία Θέματα