Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέστρεψαν στην Αθήνα με τον νεογέννητο γιο τους –Βίντεο

Μετά από εννέα μήνες αναμονής, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατάνε επιτέλους στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιπα.

Η γνωστή Influencer έφερε στον κόσμο πριν από μία εβδομάδα ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και όπως είναι λογικό, τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της είναι τρισευτυχισμένοι.

«Είναι πρωτόγνωρα και ανάμικτα τα συναισθήματα. Δεν έχω λέξεις να το περιγράψω. Είναι όμορφο και γλυκό! Είναι λίγο επίπονο για εμένα, όμως θα το ξεπεράσουμε,

έχω εδώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μου κάνει τα θελήματα. Θέλαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον η θέση του μωρού δεν ήταν τόσο σωστή για να γεννηθεί έτσι. Κάπου κόλλησε, κάτι έγινε, προσπαθούσαμε 20 ώρες αλλά δεν γινόταν κι όταν φτάσαμε στο απροχώρητο μπήκαμε στο χειρουργείο», δήλωσε -μεταξύ άλλων- το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Επτά ημέρες μετά την γέννηση του καρπού του έρωτά τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Το γεγονός γνωστοποίησε o Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο απαθανάτισε πως έχει μετατραπεί το σπίτι τους στην πρωτεύουσα μετά τον ερχομό του γιου τους και έγραψε χαρακτηριστικά: «Γυρίσαμε Αθήνα και σιγά σιγά αλλάζει το σπίτι».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230116182849_87440741B41EBE11FDFE916B399A39B5_video_dashinit.mp4

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει πως ο μικρούλης θα έχει δύο δωμάτια, ένα στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Μπέσσυ Αργυράκη: Απαντά στα σχόλια που δέχτηκε μετά την αποκάλυψη ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο

My Style Rocks – Πρεμιέρα: Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και της κριτικής επιτροπής!

Κατερίνα Καραβάτου: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε και το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου στη ζωή της

Keywords
Τυχαία Θέματα