Μαριάννα Τουμασάτου: Αποκάλυψε με ποιον γνωστό παρουσιαστή έχει υπάρξει ζευγάρι

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Θανάση Πάτρα. Η ταλαντούχα ηθοποιός εξήγησε τι τη συνδέει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξομολογήθηκε τι άλλαξε στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της ενώ αποκάλυψε πως κάποτε υπήρξε ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο.

Μιλώντας για τα κοινά στοιχεία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είμαστε από την ίδια γειτονιά,

τα Σεπόλια, και έχουμε γεννηθεί την ίδια ημερομηνία. Εγώ δεν ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μικρή, ήθελα να γίνω πωλήτρια. Μετά προέκυψε το καλλιτεχνικό κομμάτι».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Τάκη Γιαννούτσο δήλωσε: «Ήμουν υπεύθυνη του 15μελούς για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο σχολείο. Οι περισσότεροι φίλοι μου είχαν πιο καλλιτεχνικές τάσεις… Με τον Τάκη Γιαννούτσο δεν ήμασταν μόνο συμμαθητές αλλά ήμασταν και ζευγάρι τότε. Την πρώτη χρονιά που δεν πέρασα στο θέατρο Τέχνης, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας μέχρι να ξαναδώσω».

Όσον αφορά στην αλλαγή στη ζωή της μετά τον ερχομό  της κόρης της, η ηθοποιός υποστήριξε: «Μετά τον ερχομό της κόρης μου φοβάμαι. Μέχρι να γεννήσω δεν είχα καθόλου το αίσθημα του φόβου».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου περιέγραψε ένα περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο: «Έχει τύχει να πάει σε νοσοκομείο λόγω τσακωμού. Ήταν με έναν άνθρωπο που προφανώς ήταν υπό την επήρεια, εγώ ήμουν υπό τη βλακεία… Ήμουν και πιο μικρή τότε και ήθελα να δείξω ότι είμαι κι εγώ μάγκας, ε και τις έφαγα και τελείωσε. Δε ξέρω ποιος ήταν. Με παράτησε. Μια κοπέλα με βοήθησε που ερχόταν με το μηχανάκι… Πλέον προσπαθώ να αποφεύγω τα κανιβαλίκια και αυτό το χρωστάω στην κόρη μου γιατί προσπαθώ να της μάθω ότι πρέπει να μην κατηγορεί τους ανθρώπους και να τους δίνει χώρο».

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κική: Η συγκίνηση στον υπέρηχο για το μωρό της -«Είμαι σε σοκ, άκουσα την καρδιά του να χτυπάει»

 Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Τσούλη: «Καλά ετοιμαζόσουν για γάμο και δεν είπες τίποτα;»

 Γιώργος Αμούτζας: Η αποκάλυψη για το φινάλε του «Σασμού» -«Δε θα τελειώσει ήσυχα και ωραία»

Keywords
Τυχαία Θέματα