Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά το εξιτήριο – Το δημόσιο μήνυμα

Η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει μία γενναία μάχη  με τη λευχαιμία τους τελευταίους μήνες και σε καθημερινά βάση μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, η οποία στέφθηκε από επιτυχία και έτσι εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στο σπίτι της.

Η Ρεγγίνα Μακέδου από την ώρα που ενημερώθηκε για την υποτροπή της ασθένειας, το επικοινώνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας έτσι να δώσει δύναμη και θάρρος σε όλους όσοι βιώνουν μία ίδια ή παρόμοια κατάσταση.

Το πρωί

της Δευτέρας (27/6), η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης είχε μια παρενέργεια και χρειάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο, προκειμένου να την παρακολουθούν οι θεράποντες γιατροί της. Μπορεί αυτή η παρενέργεια να ανέτρεψε το πρόγραμμά της, όμως η ίδια δεν το βάζει στιγμή κάτω.

«Αρχικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές των γενεθλίων μου, είστε υπέροχοι. Δεύτερον έχω χαθεί γιατί μια μικρή παρενέργεια με οδήγησε πίσω στο νοσοκομείο. Σας το είπα, ο δρόμος της αποκατάστασης είναι μεγάλος και δύσκολος, δεν κερδίζεις με ένα εξιτήριο. Θέλει πολλή υπομονή, πολλή δουλειά και πολλή δύναμη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη σε Γιώργο Τσούλη: «Καλά ετοιμαζόσουν για γάμο και δεν είπες τίποτα;»

 Γιώργος Αμούτζας: Η αποκάλυψη για το φινάλε του «Σασμού» -«Δε θα τελειώσει ήσυχα και ωραία»

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς και λέμε πολλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα