Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπήκε ο Σάκης στο Survivor για να τη διεκδικήσει; Κοινός τους φίλος αποκαλύπτει…

Ο πρώην παίκτης του Survivor και φίλος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μίλησε στο Πρω1νό και έκανε αποκαλύψεις.

«Η ζωή μου μετά το Survivor είναι λίγο διαφορετική. Σε καμία περίπτωση δεν έχω μετανιώσει που πήγα. Πρώτη φορά το βλέπω από την τηλεόραση, μου αρέσει αυτό που βλέπω σαν τηλεθεατής. Όλα τα Survivor

είναι δύσκολα. Δεν έχω καταλάβει γιατί το φετινό.

Προσωπικά επειδή γνωρίσω τη Μαριαλένα πολλά χρόνια, είναι φίλη μου από την παιδική ηλικία, γύρω στα 17 χρόνια, κάναμε μαζί πρωταθλητισμό στο καράτε. Κι ο Σάκης είναι φίλος μου. Τον έχω γνωρίσει μέσω της Μαριαλένας. Τον γνωρίζω εδώ και 1,5 χρόνο. Ήθελαν και οι δύο να μπουν στο Survivor. Μετά από κάποιο καιρό χώρισαν ε και μετά τους είδα και τους δύο στο παιχνίδι.

Το να μην ξέρεις ότι θα έρθουν καινούριοι παίκτες και να γυρίσεις το κεφάλι σου και να δεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει πριν 5 μήνες είναι σκληρό. Δεν πιστεύω ότι μπήκε για να την διεκδικήσει ξανά. Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, πιστεύω ότι ήθελε να πάρει κάποια προβολή.

Πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιβάνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Σίγουρα θα ζηλέψει λίγο. Πιστεύω να το διαχειριστεί σωστά.

Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη από τον Σάκη. Πιστεύω ότι σοκαρίστηκε. Θα μπορούσαν σίγουρα να τα ξαναβρούν, δεν έχουν χωρίσει πάρα πολύ καιρό, οπότε μπορεί να δούμε κάποια διεκδίκηση», ανέφερε μεταξύ άλλων στο Πρω1νό.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Ηλιάδη: «Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε πάνω μου και του έγδαρα το πρόσωπο»

Η εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού: «Είχα φτάσει στο σημείο να καθηλωθώ στο κρεβάτι για δύο ημέρες»

Survivor: “Η πρόβλεψη μου είναι ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι”

Keywords
Τυχαία Θέματα