French girls: Οι κανόνες περιποίησης που ακολουθούν πιστά για να έχουν τέλειο δέρμα!

Οι Γαλλίδες έχουν τέλειο δέρμα και αυτό οφείλεται στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν. Είναι minimal και super αποτελεσματική και κυρίως χωρίς υπερβολές.

Λειτουργούν απλά και η φροντίδα πρωί και βράδυ δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη διάσημη Korean beauty routine. Δεν υπάρχουν δηλαδή στο μπάνιο τους άπειρα προϊόντα και δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο πρωί και βράδυ.

Αντιθέτως ακολουθούν

τη φιλοσοφία “less is more” που ταιριάζει στους ρυθμούς και τη φιλοσοφία τους. Πιο συγκεκριμένα ακολουθούν 4 συγκεκριμένους κανόνες και πρέπει να τους μάθετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne (@jeannedamas)

Η σωστή περιποίηση του δέρματος δεν χρειάζεται να γίνεται με ακριβά προϊόντα: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα αγαπημένα τους beauty brands βρίσκονται στα φαρμακεία.

Προϊόντα κατάλληλα ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες που προστατεύουν, φροντίζουν και προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης.

Το νερό καθαρισμού είναι μαγικό. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι Γαλλίδες. Πρόκειται για ένα προϊόν που έκαναν διάσημο παγκοσμίως μιας και έχουν εμμονή μαζί του.

Βρίσκεται στο μπάνιο όλων τους αφού η φυσική και ανάλαφρη σύνθεση του ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες. Απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ και λιπαρότητας ενώ παράλληλα τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIODERMA France (@biodermafrance)

Το κόκκινο κρασί κάνει καλό στο δέρμα: Είναι ένας ακόμη λόγος που οι Γαλλίδες έχουν υπέροχη επιδερμίδα. Το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικά στοιχεία, μειώνει τους ερεθισμούς ενώ ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Less is more: Τονίζουν διαρκώς το moto  τους και το ακολουθούν με ευλάβεια. Κρατούν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης απλή που σημαίνει καθαρισμός, τόνωση και ενυδάτωση. Είναι αρκετά.

Mια ματιά ακόμα:

Εξαφανίστε τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια σας με τους πιο απλούς τρόπους!

H Kris Jenner ετοιμάζεται να λανσάρει beauty σειρά ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση!

Keywords
Τυχαία Θέματα