Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω φτιάξει ήδη το μνήμα μου στην Κρήτη»

Σε ένα κρητικό γλέντι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου τη Μαρία Τζομπανάκη. Η «Καλλιόπη» του «Σασμού» αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στη γενέτειρά της, την Κρήτη, ενώ αποκάλυψε πώς εδώ και 20 χρόνια έχει ετοιμάσει το μνήμα της στο μέρος που θέλει να θαφτεί.

«Είναι πολύ ωραίο να σε τιμούν και να αναγνωρίζουν τον κόπο σου αλλά για εμένα έχει διπλή σημασία γιατί είναι συμπατριώτες μου. Βλέπουν κάτι που σχετίζεται με την πατρίδα μας, την

Κρήτη, και είμαστε αυστηροί σε αυτά τα θέματα εμείς οι Κρητικοί», εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Σχετικά με την Κρήτη, η ηθοποιός δήλωσε: «Πηγαινοέρχομαι συνέχεια στην Κρήτη, δεν λείπω… Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου».

Και συνέχισε, μιλώντας για το μνήμα στο σημείο που επέλεξε: «Έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν “φύγω”. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη. Τα έχω φροντίσει όλα γιατί το μόνο που ξέρουμε σε αυτή τη ζωή σίγουρα είναι ότι… θα αναχωρήσουμε. Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας μου και είναι σαν να είναι και αυτός μαζί μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Κάβουρα: «Έπεσα θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος, σοκαρίστηκα»

 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30/1

Ελένη Φουρέιρα: Η απόφασή της να αποκτήσει παιδί και η εξομολόγηση για τον Αλμπέρτο Μποτία -«Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα