Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Έχω δώσει λαβή για ερωτήσεις και σχόλια, αλλά…»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια παραδέχτηκε πως εξακολουθεί να δέχεται συχνά ερωτήσεις για το GNTM και για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, γεγονότα που θα αποφεύγει να απαντά.

Έχεις μπει στη διαδικασία να απαντήσεις πολλές φορές για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Σε έχει κουράσει;

Το να σου πω “με έχει κουράσει” θα ήταν μια πολύ εύκολη

απάντηση. Είναι πράγματα που έχω επιτρέψει και εγώ να συμβούν. Έχω δώσει λαβή για ερωτήσεις και σχόλια, αλλά θέλω σιγά σιγά να το αποφεύγω με ευγένεια.

Αξιοκρατία υπάρχει στην τηλεόραση;

Αξιοκρατία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και όχι μόνο στην τηλεόραση. Παίζουν ρόλο οι άνθρωποι και οι χαρακτήρες. Και πιστεύω πως χρειάζεται και τύχη, αν θέλεις να είσαι στην τηλεόραση ή κάπου που δεν χρειάζονται 45 διπλώματα.

Στο «Πρωινό μας» έχετε ωραία παρέα;

Δεν έχουμε προλάβει να γίνουμε παρέα, εκτός από την Φαίη που ηγείται, όμως είμαστε οι άνθρωποι που έχουμε μία ωραία κανονική σχέση εντός του πλατό.

Ως μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών, πόσο εύκολο είναι να λες τη γνώμη σου και να παίρνεις την ευθύνη της επιλογής που θα κάνει κάποιος συνεργάτης σου;

Αυτό είναι ένα από τα λίγα ταλέντα που έχω στη ζωή μου, το ένστικτό μου και το ακολουθώ και πάντα είναι σωστό, έστω κι αν κάποιες φορές αργεί. Το να έχεις την τηλεοπτική διαφημιστική ευθύνη στα χέρια σου, είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Μπορώ να δω πίσω από την εικόνα, πίσω από τους προϊσταμένους μπορώ να διακρίνω το ψέμα, την ευκολία να λένε “σ’ αγαπώ” “σε πιστεύω” πάντα βέβαια έχει μεγάλη σημασία τι θέλει ο άλλος άνθρωπος και τι μπορεί να κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη εκδρομή με τον νεογέννητο γιο τους!

Παναγιώτης Τριβυζάς – Σταυρούλα Χρυσαειδή: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο τους

Πάνος Βλάχος: Με ποια γνωστή ηθοποιό φημολογείται ότι ειναι ζευγάρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα