Μαρία Σάκκαρη: Απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό της -«Νιώθω ότι τους ντροπιάζω»

Στην πρεμιέρα του US Open, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 σετ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Μιλώντας αργότερα στο sdna.gr, η Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την τρίτη αυτή σερί ήττα της.

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της

«Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι δύο προηγούμενες ήττες, είχα πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω τι θα κάνω, πραγματικά δεν ξέρω. Ίσως να πρέπει να

κάνω ένα διάλειμμα, υποφέρω μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πάρω κάποια απόφαση τώρα, είναι δύσκολο. Δεν έχω καθαρό μυαλό», τόνισε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Όσο για τον αγώνα με την Ρεμπέκα Μασάροβα είπε: «Είχα άγχος, αλλά ξεκίνησα καλά. Δεν είναι ότι ήμουν σφιγμένη, δεν ξέρω τι παθαίνω. Ήμουν πάνω 4-1, δεν έπαιζα κάτι φοβερό, όμως έκανα αυτό που έπρεπε. Συνέχισα να έχω άγχος, αλλά δεν είναι ότι ξέφυγε το μυαλό μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πολύ δυσάρεστο για μένα.

Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνω τον εαυτό μου, με διάφορους τρόπους. Ίσως χρειάζομαι κι άλλο χρόνο για να φτάσω εκεί που θέλω. Δεν το αφήνω στην τύχη του και γι’ αυτό στεναχωριέμαι. Πραγματικά νιώθω ότι κάνω μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι απλά κάθομαι και περιμένω να γίνω καλύτερη. Πραγματικά δουλεύω πάνω σε αυτό και είμαι σίγουρη ότι έχω επιλέξει τον σωστό άνθρωπο. Μάλλον χρειάζομαι χρόνο».

Για το γεγονός πως μετά τη λέξη του πρώτου σετ η ομάδα της έφυγε από το γήπεδο ύστερα από δική της επιθυμία και επέστρεψε στο τελευταίο γκέιμ του αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη εξομολογήθηκε: «Ντρεπόμουν να με βλέπουν έτσι. Ντρεπόμουν, ήταν και τα γενέθλια της αδερφής μου. Ένιωθα άσχημα, νιώθω ότι τους ντροπιάζω. Δεν μου έκαναν τίποτα, ήταν τέλειοι».

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΛΙSSES: Το συγκινητικό μήνυμα για τη sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο

Βάσια Παναγοπούλου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της στις εκλογές

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου – Οι κοινές φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα