Η καρδιά γυναίκας σταμάτησε από χτύπημα κεραυνού λίγες ώρες πριν από τη συναυλία της Beyoncé

23:44 28/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μια γυναίκα από το Ορλάντο μπορεί επιτέλους να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να αναρρώσει στο σπίτι της, μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Ο Lauro Soto μιλώντας στην New York Post για τη σύζυγό του Rebecca, περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά έζησε: «Μόλις είχε τελειώσει το βάψιμο των νυχιών της εν όψει της συναυλίας της Beyoncé στην Τάμπα, όταν βγήκε έξω από το διαμέρισμά μας για να βγάλει το σκύλο μας».

Τότε ήταν που συνέβη το αδιανόητο. «Άρχισαν να πέφτουν κεραυνοί, η ένταση τους με συγκλόνισε.

Ξέρεις, συνήθως δεν με συγκλονίζουν αυτά τα πράγματα. Αλλά αυτό ήταν τόσο τρομακτικό», είπε ο άντρας και πρόσθεσε ότι από την ένταση άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του σπιτιού τους.

Βγήκε έξω και είδε τη γυναίκα του μπρούμυτα στο έδαφος. Ένας κεραυνός την είχε χτυπήσει και είχε σταματήσει η καρδιά της, ανέφερε.

Ως εκ θαύματος, οι διασώστες του ασθενοφόρου που κλήθηκε κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Μια εβδομάδα αργότερα, η Rebecca συνεχίζει να αναρρώνει. Το χτύπημα του κεραυνού της άφησε μελανιές και εσωτερικά εγκαύματα, καθώς και κάποιες γνωστικές διαταραχές.

«Τα περισσότερα από τα τραύματά της έχουν επηρεάσει τις γνωστικές λειτουργίες», ανέφερε. «Αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μνήμης, με την οπτική αντίληψη, πράγματα για τα οποία εξακολουθεί να παλεύει», δηλώνει ο άντρας.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει έναν GoFundMe λογαριασμό για την κάλυψη των νοσοκομειακών της εξόδων.

View this post on Instagram

A post shared by Lauro Soto (@laurosotojr)

Keywords
Τυχαία Θέματα