Μαρία Σάκκαρη – Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Μαζί αγκαλιασμένοι -Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη δεν διανύει μια καλή περίοδο μόνο στα επαγγελματικά της, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr προ ημερών, η Μαρία Σάκκαρη είναι σε σχέση με τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στις κερκίδες του “Court Suzanne-Lenglen” και έδειξε τη στήριξή του στην αγαπημένη του με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site

η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες και πρόκειται για ένα νεανικό έρωτα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και τον τελευταίο μήνα πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δυο τους δημοσίευαν τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

«Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ενώ η Μαρία Σάκκαρη δημοσίευσε ένα instastory οπου οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι φορώντας τις μάσκες τους και έβαλε μια καρδιά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο κοριτσάκι της!

Μαρία Μπεκατώρου: Τα δάκρυα στο φινάλε του Still Standing

“Λύγισε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros

Keywords
Τυχαία Θέματα