“Λύγισε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros

Την πιο σημαντική νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βούρκωσε στις δηλώσεις του, όταν του ζήτησαν να περιγράψει τα συναισθήματά του.

«Αν σκεφτώ τις ρίζες που έρχομαι ένα μικρό μέρος της Αθήνας. Ήταν όνειρο

να παίξω κάποια στιγμή στο Roland Garros. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το κάνω.

Ήταν τόσο έντονο στο πέμπτο σετ το πρώτο game. Ήταν το πιο σημαντικό game, έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου, το αισθάνθηκα, μου έδωσε υποστήριξη. Αισθάνθηκα ότι υπήρχε ελπίδα, να ξαναμπώ στη μάχη και να επιστρέψω. Το μόνο που είπα στον εαυτό μου ήταν να μπω στη μάχη. Αυτή η νίκη για μένα είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου μέχρι τώρα», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Είναι πολλοί Έλληνες σήμερα εδώ και ήταν πολύ σημαντικό για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Η Ελλάδα είναι πλέον μέρος της τενιστικής κοινότητας κι εγώ και η Μαρία έχω συνεισφέρει σ’ αυτό», πρόσθεσε ο ίδιος αναφερόμενος στην Μαρία Σάκκαρη η οποία χθες έφτασε πολύ κοντά, αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό του Roland Garros.

Δείτε τη φορτισμένη του στιγμή:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο κοριτσάκι της!

Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου!

Σασμός: Αυτή είναι η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα