Μαρία Νεφέλη Γαζή: Μετά το unfollow στον Άνθιμο Ανανιάδη, διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram!

Ερωτήματα έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλης Γαζή, καθώς οι κινήσεις της δεύτερης “προδίδουν” πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Όπως σας γράψαμε ξανά, η Μαρία Νεφέλη, ένα μήνα μετά τον ερχομό του γιου τους Τιμόθεου, έκανε unfollow τον Άνθιμο από το Instagram. Μάλιστα, διέγραψε και όλες τις κοινές τους

φωτογραφίες, τις οποίες είχε αναρτήσει στο προφίλ της το προηγούμενο διάστημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κινήσεις της αυτές έγιναν αντιληπτές και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Στο Πρω1νό η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε πως σήμερα η Μαρία-Νεφέλη διέγραψε οριστικά τον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, έγινε γνωστώ πως η νεαρή κοπέλα μένει στο πατρικό της με τους γονείς της.

Ο Άρης Καβατζίκης με τη σειρά του, έσπευσε να πει για τα πάραπανω: «Πώς μπορεί ένα site να παρακολουθεί ποιους ακολουθεί η Μαρία Νεφέλη Γαζή και ποιους έκανε unfollow; Εμένα αυτό μου κάνει ως μια αλήθεια που πήγε και κάπως δοτά. Μπορεί να είχαν κάποιους φίλους σε κάποια Μέσα και να το ανέφεραν, όχι να το έδωσαν…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

H Νίκη Σερέτη απαντάει δημόσια για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που δέχεται – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα