Εβελίνα Νικόλιζα: ”Δεν έκανα κάποια επίσημη συζήτηση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το μόνο που γνωρίζω είναι…”

Η δημοσιογράφος του Πρω1νού, Μαίρη Αρώνη συνάντησε την κόρη της Μπέσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα και μίλησαν για όλους και για όλα. Η όμορφη Εβελίνα αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της, τα κιλά που κατάφερε να χάσει σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά και το bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

”Είχε γίνει κάποια πρόταση για να πάω Αμερική αλλά μετά στράβωσε. Η μαμά μου όταν της είχα πει ότι θα παώ Αμερική απλά με κοίταξε και έβαλε τα κλάματα. Η μαμά μου θέλει να με παντρέψει και να δει εγγόνι, αλλά φέτος ας πούμε δεν θα γίνει”, δήλωσε.

Η Εβελίνα έχει μιλήσει αρκετές

φορές για τα κιλά που έχασε ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ααναφερθεί ξανά στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της, Για τα σχόλια που ακολούθησαν μετά από σχετικές δηλώσεις της αποκάλυψε: ”Δέχτηκα αρνητικά σχόλια για τις δηλώσεις που έκανα. Είχα πει στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αηδίαζα. Είπαν ότι είμαι ρατσίστρια, αλλά εγώ το είπα για εμένα”.

Τέλος αναφερόμενη στην τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε: ”Δεν έκανα κάποια επίσημη συζήτηση για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πέρασα πολύ ωραία”.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα