Μαρία Κορινθίου: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, την κόρη τους, Ισμήνη και τα κιλά που έχασε

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβαζή, στην κόρη τους, Ισμήνη, αλλά και στα κιλά που έχασε.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, δήλωσε: «Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα

χρόνια. Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε “πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;”. Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου.

Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές».

Για κόρη της, Ισμήνη, η οποία ακολουθεί και αυτή τον καλλιτεχνικό δρόμο, η ηθοποιός είπε ότι «ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, γιατί έχει επαφές με πολλούς ανθρώπους του χώρου».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε, λέγοντας πως «ένιωθα πάνω μου μια έντονη τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Αισθανόμουν βάρος και ψυχολογικό. Είχα πάρει κιλά και ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει και είπα θα τα χάσω. Όσο περνούν τα χρόνια σκαλίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ήμουν πειθαρχημένη και είχα στόχο».

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον β’ κύκλο του «Σασμού» και η απάντηση για τον on camera εκνευρισμό του Γιάννη Νταλιάνη

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη, την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω “δεν ντρέπεσαι;”»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε αν θα ξαναπαντρευτεί με τον Γιάννη Καραβασάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα