Μπέττυ Μαγγίρα: «Έγινα έξαλλη, την περίμενα υπομονετικά να φτάσει και της λέω “δεν ντρέπεσαι;”»

Το πρωί της Τέταρτης (14/9), η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε μια αποκάλυψε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο θεατρικό μιούζικαλ «Mamma Mia».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια περιέγραψε ένα περιστατικό με μια γυναίκα που είχε πάει στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση και τη φωτογράφιζε με φλας, όσο εκείνη βρισκόταν επί σκηνής.

«Καμιά φορά ο κόσμος δεν έχει συναίσθηση του που βρίσκεται.

Εγώ έχω κατέβει από τη σκηνή. Ήθελα να κατέβω την ώρα της παράστασης», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Έγινα έξαλλη με μία κυρία στη δεύτερη σειρά, γιατί λένε ότι δεν θα τραβάτε φωτογραφίες. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες αλλά το φλας στη σκηνή, όταν ο άλλος είναι πολύ μπροστά κι αστράφτει το φλας μπροστά σου και μπορεί να σε αποσυντονίσει και να χάσεις την ισορροπία σου και να πέσεις. Γιατί εμείς χορεύαμε, τραγουδούσαμε κι η κυρία εκεί με το φλας.

Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη. Περίμενα να τελειώσει η παράσταση, κατέβηκα, μπήκα στη σάλα κι ο κόσμος νόμιζε ότι είναι μέσα στην παράσταση. Την περίμενα υπομονετικά να φτάσει. Της λέω δεν ντρέπεσαι, δεν ακούτε που λέμε δεν βγάζουμε; Δεν καταλαβαίνετε ότι μπορεί ένας να αποσυντονιστεί να πέσει με τα τακούνια γιατί τυφλώνεται με το φλας εκεί μπροστά;».

Διαβάστε επίσης:

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον β’ κύκλο του «Σασμού» και η απάντηση για τον on camera εκνευρισμό του Γιάννη Νταλιάνη

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Λάκη Γαβαλά: «Να ‘ξεραν οι ουρανοί τι περιμένουν…»

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τελευταία “έξοδος” από το Παλάτι – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα