Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο Λάμπρος έκλεψε τη Λενιώ με… μηχανή – Βίντεο

Μπορεί ο καύσωνας να μας χτυπά την πόρτα και σύντομα να υποδεχόμαστε τον Αύγουστο, ωστόσο οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εξακολουθούν να κάνουν γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Όπως είναι γνωστό, η παραγωγή φροντίζει να βρίσκεται αρκετά μπροστά στα γυρίσματα, ώστε σε περίπτωση που τα πράγματα με τον κορονοϊό εξελιχθούν όπως όλοι απεύχονται, να μην χρειαστεί να διακόψουν την προβολή της σειράς.

Μάλιστα η πρεμιέρα της σειράς τον Σεπτέμβρη και το πόσο νωρίς ή αργότερα θα γίνει αυτή, εξαρτάται και

από το κατά πόσο θα υπάρχει ένας καλός αριθμός από επεισόδια μέχρι τότε.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μπορεί να μην απολαμβάνουν ακόμα τα μπάνια τους σε κάποια παραλία, αλλά να βρίσκονται καθημερινά στο Διαφάνι, ωστόσο κοιτάζουν να διασκεδάζουν και να περνούν ευχάριστα τις στιγμές στο γύρισμα, αλλά και το χρόνο που έχουν ενδιάμεσα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια από αυτές τις στιγμές, παρέα φυσικά με την μεγάλη του αγάπη στην σειρά Μαρία Κίτσου.

«Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο…
Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο που θα δείτε, στο οποίο ο δάσκαλος απολογείται στην Λενιώ που άργησε μερικά χρονάκια να… την πάρει να φύγουν.

Δείτε τη χιουμοριστική στιγμή των ηθοποιών:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γυρίσματα μέσα στο κατακαλόκαιρο… Από χωράφι σε χωράφι και αντί για άλογο μηχανή @marika.kitsou.official @ant1tv #agriesmelisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gkotsopoulos Dimitris (@dimitris.gkotsopoulos.official) στις 29 Ιούλ, 2020 στις 11:52 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτια τους όταν έμεινα έγκυος»

Τίτλοι τέλους για εκπομπή του Alpha

Χάρης Βαρθακούρης: Τον μπλόκαρε από το instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα