Τα τρία συστατικά που πρέπει να έχουν τα προϊόντα περιποίησής σας αν θέλετε λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα!

Ακολουθείτε πιστά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και αξίζετε χίλια μπράβο. Ακόμη και όταν είστε πολύ κουρασμένες ή βρίσκεστε σε διακοπές ενυδατώνετε σωστά το δέρμα σας και απλώνετε την αντηλιακή σας κρέμα όλο το χρόνο.

Επιλέγετε τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες, τον τύπο και τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας σας και εμπιστεύεστε την προσωπική σας facialist. 

Κι εμείς όμως με τη σειρά μας σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά των celebrities καθώς επίσης και τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Γνωρίζουμε πως το βασικό σας ζητούμενο είναι μια λαμπερή και φρέσκια όψη. Στο

συγκεκριμένο post όμως σας έχουμε μια μικρή έκπληξη: Τα συστατικά που πρέπει να περιλαμβάνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ώστε να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Paris Official (@lorealparis) στις 13 Μάρ, 2020 στις 9:01 πμ PDT

Κρατήστε σημειώσεις:

LHA: Πρόκειται για το Β λιπουδοξυοξέα που μοιάζουν με το σαλικυλικό οξύ. Το περιλαμβάνουν τα ενυδατικά προϊόντα αντιγήρανσης. Εκείνα που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και εξαφανίζουν κηλίδες και πανάδες.

Niacinamide: Είναι ένα είδος βιταμίνης Β3. Μειώνει λεπτές γραμμές, ανοιχτούς πόρους αλλά και σημάδια που δημιουργούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Έχει αντιοξειδωτική δράση, ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς και ελέγχει τη λιπαρότητα.

Υαλουρονικό οξύ: Όταν αναφερόμαστε στην πλούσια ενυδάτωση το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο συγκεκριμένο συστατικό. Προσφέρει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και παράλληλα ενισχύει την ελαστικότητα.

Αν και πρόκειται για οξύ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη κι αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση ακμής αφού δεν προκαλεί ερεθισμούς.

Τώρα γνωρίζετε και το μόνο που μένει είναι να κοιτάξετε τη συσκευασία των προϊόντων που χρησιμοποιείτε για να σιγουρευτείτε πως έχουν την κατάλληλη σύνθεση. Πιάστε δουλειά από τώρα κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Ελαιόλαδο στα μαλλιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Παντρεύεστε; 10 ιδέες για νυφικό μανικιούρ που δεν περιλαμβάνουν το κλασικό french mani ή το απλό λευκό!

Keywords
Τυχαία Θέματα