Μαρία Ηλιάκη: Τα ευτράπελα που χάλασαν τις διακοπές της στην Κρήτη

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και κάποιες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την 2χρονη κόρη της, Κατερίνα, ωστόσο οι διακοπές της δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τα ευτράπελα που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, ελπίζοντας πως η κατάσταση θα αλλάξει και έτσι θα μπορέσει και εκείνη να χαρεί λίγο τις στιγμές ξεγνοιασιάς στο αγαπημένο της νησί.

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο

στο προφίλ της στο Instagram, περιγράφοντας σε όσους την ακολουθούν τις ατυχίες που είχε τις τελευταίες ημέρες. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αρχικά τον λόγο της, λέγοντας πως όλοι πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε σημασία στα σημάδια, καθώς λένε πολλά.

Όπως αποκάλυψε, μια ημέρα πριν από το ταξίδι τους σκεφτόταν πώς θα μπει με το αυτοκίνητο μέσα στο πλοίο, καθώς είναι όλα τα αμάξια πολύ στριμωγμένα και οι κύριοι που δίνουν τις οδηγίες για το παρκάρισμα είναι κάπως αγχωτικοί. Οι φόβοι της, λοιπόν, επαληθεύτηκαν γιατί όχι μόνο έτυχε σε τέτοια συμπεριφορά, αλλά χρειάστηκε να παρκάρει με την όπισθεν, γεγονός που τη δυσαρεστεί.

Μετά την άφιξή τους στο νησί, η μικρή Κατερίνα έπαθε γαστρεντερίτιδα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα η παρουσιάστρια πάτησε κάτι στην παραλία με αποτέλεσμα να πρηστεί η πατούσα της, να μην μπορεί να φορέσει παπούτσι και να βάζει αλοιφές.

Τέλος, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε πως τη μοναδική ημέρα που επέλεξε να πάει στην αγαπημένη της παραλία μόνη της για να ξεκουραστεί, έτυχε να έχει ζεστό αέρα που σε έκαιγε και αφόρητη ζέστη, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230730170602_iliaki1.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230730170624_iliaki2.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/07/230730170655_iliaki3.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ο ξεριζωμός της οικογένειάς μου από την Αλεξάνδρεια είναι η πιο πικρή ανάμνηση»

 James Καφετζής: Συγκινεί η ανάρτησή του μετά τις φωτιές στη Ρόδο

 Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με το γράμμα προς τις αδερφές της – «Θα πάψω να αισθάνομαι ενοχές»

Keywords
Τυχαία Θέματα