Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για τις αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία δύο χρόνια

Μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας μοιράζει τον χρόνο της η Μαρία Ηλιάκη τα τελευταία δύο χρόνια για να βρίσκεται δίπλα στον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και η ζωή της παρουσιάστριας φαίνεται να έχει αλλάξει εντελώς μαζί του. Ο έρωτας τους έχει… μειώσει τις αποστάσεις και αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόταν η Μαρία Ηλιάκη, η οποία σε ανάρτηση της συμβουλεύει τους followers τους έστω και για μια φορά στη ζωή τους να μπουν στον κόπο να «ξεβολευτούν» και ποιος ξέρει η ζωή μπορεί να τους χαμογελάσει με έναν τρόπο ανέλπιστο.

«Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθώ από την καθημερινότητα μου αλλά ούτε και να ξεβολευτώ…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…άλλες κουλτούρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτείτε λοιπόν!!! #justsharing», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη με σκοπό να μας κάνει να μην έχουμε παρωπίδες στα πράγματα γιατί πολλές φορές μπορεί να μας εμποδίζουν να δούμε κάτι όμορφο.

View this post on Instagram

Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια…ένα στην Ελλάδα κ ένα στο εξωτερικό…θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμια περίπτωση…ούτε να ξεκουνηθω από την καθημερινότητα μου αλλά ούτε και να ξεβολευτω…άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα…έλα όμως που η ζωή με «ξεβολέψε» και καλά μου έκανε!!…γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμο μου όμορφα τοπία…ωραίες συνήθειες…αλλες κουλτουρες…ενδιαφέροντα πράγματα να κανεις…και δε ξέρω καθόλου που θα καταλήξει όλο αυτό…που θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα…στην Ελλάδα η άλλου…και δεν έχει και καμία σημασία …σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ…έστω και για μια φορά στη ζωή σου …ξεβολευτειτε λοιπόν!!! #justsharing

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on Jun 23, 2019 at 9:28am PDT

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Μαξίμου: Συγκινεί μιλώντας για τον καρκίνο που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

“Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν με κάλεσαν στον γάμο τους”!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει εάν έχει κάνει one night stand με θαυμάστρια του!

Keywords
Τυχαία Θέματα