Μαρία Ηλιάκη: Η ανάρτηση με τον Στέλιο Μανουσάκη λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτωντας έτσι ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω”

στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ΕΔΩ!

Η Μαρία Ηλιάκη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελβετία, τον τόπο στον οποίο ζει και εργάζεται ο Στέλιος Μανουσάκης και περνάει μαζί του όμορφες και μοναδικές στιγμές.

Λίγες ώρες πριν ανακοινώσει η ίδια την εγκυμοσύνη της, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει στα social media μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, η οποία απεικόνιζε τη σκιά τους στο δρόμο, από μία εξόρμησή τους. Μάλιστα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η παρουσιάστρια πρόσθεσε στην φωτογραφία πάρα πολλές καρδιές!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Διαβάστε περισσότερα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε on air τι έκαναν οι Παππάς-Σταμούλης και δέχτηκαν ποινή στο “Survivor”

Ξεσπά η Κοραλία Καράντη στο “Καλύτερα δε γίνεται”: «Έλεος με την ανθρωποφαγία – Ας με κανιβαλίσετε»

Έγκυος η Μαρία Ηλιάκη! Δείτε πως αποκάλυψε ότι θα γίνει μανούλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα