Μαρία Ηλιάκη: Έτσι περνάει την καραντίνα στο σπίτι της, μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊο διαγνώστηκε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια απουσίαζε το περασμένο Σαββατοκύριακο από το πλατό της εκπομπής του Mega, «Τι Λες Τώρα» και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της μαζί με την κόρη της.

Η ίδια είχε βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα

υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό. Δε μου μίλησε ο κορονοϊός και μου είπε “τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου”. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ».

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε σήμερα (12/01) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο μέσα από το σπίτι της, φορώντας της πιτζάμες της και δείχνοντας μας έτσι, πως περνάει την καραντίνα της. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Παρέα με τον #covid… αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm… η χειρότερη κάτι θα κερδίσει… δεν έχω σκεφτεί ΤΙ… αλλά κάτι θα βρω… τι βασίλισσα του Instagram είμαι #covid_19 #φασιοαικο».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε επίσης: 

Χριστίνα Αλεξανιάν για την περιπέτεια με την υγεία της: «Ήταν κάτι το οποίο εντόπισα τυχαία»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δε φαντάζεστε ποιο πασίγνωστο ζευγάρι μετακόμισε δίπλα στο σπίτι της

Σοφία Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε: «Θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες»

Keywords
Τυχαία Θέματα