Μαρία Ηλιάκη: Δύσκολη περίοδος για την κόρη της – Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται στην Ελβετία μαζί με την ενός έτους κόρη της, Κατερίνα, καθώς εκεί ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης. Το ζευγάρι μπορεί να πέρασε χωριστά τον χειμώνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ωστόσο τώρα είναι και πάλι μαζί.

Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για τη γνωστή παρουσιάστρια, αφού η κόρη της τη θέλει συνεχώς στο πλευρό της. Μέσα από μια ανάρτηση στα social media, η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε πως η κόρη της δεν μπορεί να την αποχωριστεί ούτε στιγμή και κάθε φορά που εκείνη φεύγει από το σπίτι, η μικρή ξεσπάει σε κλάματα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/07/220727213406_mariailiaki.mp4

«Εμείς περνάμε τώρα την περίοδο “θέλω μόνο τη μαμά μου”. Κατεβάζω τα σκουπίδια και κλαίει, πλαντάζει λες και φεύγω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια. Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο, σπαράζει.

Μπήκα και εγώ και διάβασα, ότι αυτούς τους μήνες το παθαίνουν αυτό τα παιδιά κι ότι έχουν το άγχος του αποχωρισμού και πρέπει η μαμά να εξηγεί ό,τι κάνει. Δεν… Όλη την ώρα μαμά και κλάμα. Φαντάζομαι ότι κάποιες το ξέρετε, κάποιες άλλες θα το μάθετε», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Ψάλτης: Μεταφέρθηκαν τα οστά του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

 Γιάννης Μαρακάκης: Θύμα ληστείας ο δικηγόρος – Η δημόσια έκκληση

 Τάμτα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών με τους φίλους της

Keywords
Τυχαία Θέματα