Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μετά τη γέννηση της κόρης της

Πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνουν η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της, Στέλιος Μανουσάκης, καθώς πριν από 20 ημέρες υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους!

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις της, την έχουμε δει να ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της.

Χθες, η Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε στο προφίλ της μια φωτογραφία από τη βόλτα που έκανε με την κόρη της και πολλοί έσπευσαν να της γράψουν για τα κιλά της εγκυμοσύνης που… εξαφανίστηκαν! Η παρουσιάστρια με βίντεο που δημοσίευσε μέσω InstaStories απάντησε στα

σχόλια των followers της και αποκάλυψε πως έχασε ήδη 12 κιλά, χωρίς να ακολουθεί κάποια ιδιαίτερη διατροφή.

“Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και μένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά – που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15 – και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι.

Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε μένα.”, είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Χάρης Ρώμας: Είναι σε σχέση εδώ και δέκα χρόνια και εξομολογείται-“Είναι πράγματι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο”

Νάντια Μπουλέ: Mπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση των αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στη μεζονέτα

Keywords
Τυχαία Θέματα