Μαρία Σάκκαρη: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη -«Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα»

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tik Talk και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αντώνη Σρόιτερ!

Η Ελληνίδα τενίστρια, μέσα σ’ όλα, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι  που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον

ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», τόνισε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε ότι «είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμη:

Τατιάνα Στεφανίδου: Νέο μέλος στην οικογένειά της -Η ανάρτηση στο Instagram!

Σταύρος Μπαλάσκας: «Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου»

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική περιγραφή του διασώστη του ΕΚΑΒ που βρήκε νεκρή την Κάρολαϊν

Keywords
Τυχαία Θέματα