Μαρία Ηλιάκη: Αγκαλιά με τον σύντροφο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να βρίσκονται ακόμα ένα μήνα μακριά μας και οι θερμοκρασίες να μη θυμίζουν καθόλου τέλος φθινοπώρου, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που στόλισαν ήδη τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους θέλοντας να νιώσουν θαλπωρή στα σπίτια τους και να αλλάξει η διάθεση.

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Ζυρίχη, δίπλα στον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και ζουν ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από τα stories το ιδιαίτερο δέντρο που

στόλισε μαζί με τον σύντροφο της και οι δυο τους πόζαραν σε ανάλογη διάθεση μπροστά από αυτό.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει κρύψει λεπτό πως περνά υπέροχα στο πλευρό του συντρόφου της και πρόσφατες δηλώσεις της είχαν πυροδοτήσει τίτλους περί εγκυμοσύνης τους οποίους η παρουσιάστρια διέψευσε.

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος. Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και θα με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Μου φάνηκε πολύ έξυπνο να απαντήσω με αυτό τον τρόπο. Που να φανταστώ τι θα γινόταν μετά. Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος. Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά δεν θα το ήξερες;”.  Όταν δεν έχω υποχρεώσεις εδώ, μπορεί να κάτσω 15 ημέρες στην Ελβετία. Είμαι σε ένα αεροπλάνο, πηγαινοέρχομαι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με το γιο της από το καλοκαίρι που κάνει θραύση!

«Υπήρξαν αρκετές φορές που δεν πληρώθηκα! Σε μία δουλειά είχα πάρει 174 ευρώ για όλη τη σεζόν»

Πρώην παίκτρια GNTM: «Πέρασα δύσκολα γιατί μου τελείωναν τα λεφτά, οπότε δεν έτρωγα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα