Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Δηλώνω “μαμάκιας” φουλ. Ο πατεράς μου…»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τον μπαμπά της.

Μετά τον ντόρο που έγινε εξαιτίας της κόντρας της με την αδερφή της η ίδια μίλησε για τα πάντα και αναφέρθηκε και στους δύο γονείς της.

«Δηλώνω “μαμάκιας” φουλ. Ο πατεράς μου… Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πατέρας μου, αλλά δεν έχω αυτή τη σχέση που είχα με τη μητέρα μου. Η μητέρα μου με συμβούλευε να είμαι

καλά κι ευτυχισμένη με κάποιον ».

Τι της λείπει από την μητέρα της; «Μου λείπει το γέλιο της, η μυρωδιά της… «Αγαπούλα μου!», μου έλεγε. Εντάξει, μην το κάνω μελό. Οι τοξοτίνες μαμάδες είναι μεγάλη εμπειρία».

Η Μαρία Ελένη έχει τη δική της σειρά ρούχων, για την οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή. Όσον αφορά τα σχέδιά της για το μέλλον αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

«Εννοείται ότι σκέφτομαι το γάμο και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω αν δεν μπορέσω ή αν δεν προλάβω».

Δες το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: Λάουρα Λάτσιου: Αυτή ειναι η πανέμορφη μεγάλη κόρη της Ελένης Μενεγάκη- Δες εδώ φωτογραφία της κόρης της παρουσιάστριας

Μαρίνα Σάττι: “Νιώθω ότι είμαι τραγουδίστρια τους τελευταίους έξι μήνες”!- Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου: “Μαμά, είμαι πολύ περήφανη για εσένα”- Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα