Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/6

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 17/6

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το T-shirt είναι από τα ωραιότερα, διαχρονικά, βολικά και άνετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και δικαιολογημένα αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε πολλές περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα ρούχα σας. Μονόχρωμο, με prints, στάμπες, γράμματα, slim fit ή oversized,

επιλέξτε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στο στυλ και στη διάθεσή σας και δημιουργήστε μια σειρά από ευφάνταστα looks. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα λευκό T-shirt, κοντομάνικο με λαιμόκοψη και ένα λευκό τζιν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένια δαχτυλίδια Leio Ross, ζώνη σε athleisure style Peace & Chaos και ένα ζευγάρι sneakers σε λευκό, ροζ και κίτρινο, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Berry Bays, No 4 της Milani και στα χείλη το κραγιόν LCP 696 της Kryolan. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τρίτη 18/6

Τα cropped top αρέσουν σε όλους τις γυναίκες γιατί είναι σέξι και αποκαλυπτικά, άνετα και βολικά και ταιριάζουν κυρίως με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες -έχετε το τελευταίο διάστημα πολλά στην γκαρνταρόμπα σας. Οι fashionistas τα αγαπούν ιδιαιτέρως και εν τα αποχωρίζονται στιγμή, από τις συναυλίες, μέχρι και το red carpet -ναι, καλά διαβάσατε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μαύρο cropped top με V ντεκολτέ και ελαφρύ βολάν στα μανίκια και μια ψηλόμεση φούστα σε Α γραμμή, τύπου σαφάρι, μπεζ με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ενσωματωμένη ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι μαύρες εσπαντρίγιες από προσωπική συλλογή. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τη σκιά με το ρουζ Just A Pinch της MAC, το ρουζ All In One Cheek Colour της εταιρείας The Body Shop και στα χείλη το κραγιόν Coral Bliss της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και τέλειο χτένισμα που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 19/6

Η αλήθεια είναι πως πολλά χρόνια πριν το τζιν σορτς ήταν ένα ρούχο αποκλειστικά συνυφασμένο με look παραλίας. Σήμερα όμως πια αποτελεί ένα statement κομμάτι το οποίο, αν συνδυαστεί σωστά, μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί έως το  βράδυ, τόσο στην πόλη και το γραφείο, όσο φυσικά και στις καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο υπέροχο ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα τζιν σορτς από την εταιρεία μόδας BSB, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό T-shirt με σκίτσο του Αρκά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρη δερμάτινη ζώνη, Gucci και ένα ζευγάρι μαύρα booties πέδιλα με λάστιχα, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές και το ρουζ από την παλέτα Contour Intuitive της εταιρείας Nyx και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture, No 36 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Πέμπτη 20/6

Όλες σας από μικρές, κάθε Καλοκαίρι, μετρούσατε τα μπάνια σας, τα παγωτά σας και τα κοχύλια που μαζεύατε στις παραλίες. Από την προηγούμενη χρονιά, το… αγαπημένο μας σουβενίρ που μας θυμίζει ξεγνοιασιά και διακοπές σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στα βραχιόλια για τα πόδια και έφτασε φέτος να διακοσμεί σανδάλια και ψηλοτάκουνα πέδιλα, σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια, κοκαλάκια, σκελετούς γυαλιών, τσάντες κ.α. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, λευκό, μακρύ, μεταξωτό, με λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα, μεσάτο και δέσιμο με κορδόνια στους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα σανδάλια με διακοσμητικά λευκά κοχύλια, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές με το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν Superstay Matte Ink, Liquid Lipstick, Νο 20 της Seventeen. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Παρασκευή 21/6

Σήμερα ο ρομαντισμός μας χτυπάει κόκκινο και η διάθεσή μας γίνεται πιο ποιητική από ποτέ…Τι εννοούμε; Διαβάστε την παρακάτω πρόταση και θα καταλάβετε. Όπως τα λουλούδια ανθίζουν, έτσι και τα floral ρούχα ανθίζουν στην γκαρνταρόμπα μας, αφού αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Υπέροχα και άκρως θηλυκά μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σε ένα υπέροχο ελληνικό νησί. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα floral σύνολο από την εταιρεία Access Fashion -μαύρη βάση με πολύχρωμα λουλούδια- που αποτελείται από ένα μπούστο με τιράντες και μια ψηλόμεση στενή midi φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σκουλαρίκια Antica Murrina και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ψηλοτάκουνες και μυτερές, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlight & Glow, Bare Glow/Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη δυο κραγιόν, το No 884 της Elixir και το Gloss Dreamlover της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μισά μαλλιά πιασμένα, ένα υπέροχο και τόσο chic χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, στυλ, ΑΝΤ1, εταιρεία, τζιν, sneakers, ροζ, studio, top, red, fashion, μπεζ, mac, bliss, σορτς, ysl, καλοκαιρι, παγωτο, ώμους, ink, liquid, floral, midi, dukas, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, μπανιας, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, βημα, γοβες, λουλουδια, νησι, ρουχα, ωρα, dukas, mac, ysl, ασημενια, αυτια, βραδυ, γινεται, δαχτυλιδια, δερματινα, διαστημα, δειτε, υπαρχει, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, θυμιζει, θηλυκα, ισια μαλλια, κοχυλια, λαστιχα, λευκα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μπορειτε, τζιν, παντα, παγωτα, πεδιλα, πεμπτη, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωι, ρομαντισμος, σανδαλια, σαφαρι, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, τιραντες, τσαντες, φυσικα, φορα, χειλη, ψηλοτακουνα, ωρες, bliss, bobbi brown, εμφανισεις, fashion, floral, ink, κομματι, λευκο, liquid, μπεζ, midi, ποδια, red, studio, shirt, sneakers, σορτς, top, υπεροχο, ώμους, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα