Μαρέβα Μητσοτάκη: «Aν για να πολεμήσεις τον άλλον πας και τα βάζεις με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τότε μοιάζεις κακομοίρης»

Για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της μίλησε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη στην εφημερίδα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», σε μια συνέντευξη με τίτλο «Άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων…».

«Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Και φυσικά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να με κριτικάρουν. Άλλο, όμως, κριτική και άλλο συκοφαντία. Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, fake news με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου.

Έχουν πιάσει ακόμη

και τα παιδιά μου.  Ήταν και αυτό μια μορφή bullying. Μια άσκηση ψυχολογικής βίας σε βάρος μας, με απώτερο σκοπό να στοχοποιήσουν τον Κυριάκο», είπε αρχικά η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, μιλώντας στη δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν της επισημάνθηκε ότι οι δημοσιογράφοι έχουν την υποχρέωση «να την “πέφτουμε” στον άντρα σας», η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη απάνησε : «Μα αυτή είναι η δουλειά σας! Αυτό όμως που περιέγραψα δεν το κατατάσσω στη δημοσιογραφία. Δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι δολοφονία χαρακτήρων. Είναι δείγμα αδυναμίας, όμως, όχι δύναμης. Γιατί αν για να πολεμήσεις τον άλλον πας και τα βάζεις με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τότε μοιάζεις κακομοίρης. Έχασες το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι αφήγημα. Πρέπει να βρεις κάτι άλλο. Γιατί τελικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το πιστεύω ότι το κακό φέρνει κακό».

Διαβάστε επίσης:

«Έχω την εντύπωση ότι ο Μικρούτσικος αυτά για την Τρέμη δεν τα έλεγε σε συνέντευξη»

Καλαμάτα: Το γράμμα ανήλικης που τη βίαζε ο πατέρας της –«Πώς ένα παιδικό μυαλό να βρει δύναμη να μιλήσει;»

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: «Το ανακοίνωσε στην τηλεόραση χωρίς να ζητήσει την άδειά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα