«Έχω την εντύπωση ότι ο Μικρούτσικος αυτά για την Τρέμη δεν τα έλεγε σε συνέντευξη»

Χαμός προκλήθηκε τον περασμένο μήνα με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Όλγα Τρέμη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στον έρωτά του με την δημοσιογράφο, στην γνωριμία τους και στο τι κατάληξη είχε η σχέση τους.

«Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις

που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», εκμυστηρεύτηκε -μέσα σ’ όλα- στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

Αρκετές ημέρες αργότερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για την εν λόγω συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου. Ποια ήταν λοιπόν η γνώμη της;

«Δεν μου αρέσει καθόλου να μιλώ για τους άλλους. Θεωρώ ότι δεν βοηθά κανέναν. Ούτε εμένα που το λέω ούτε τον άλλον που το ακούει. Το να ανοίγεις μια κλειδαρότρυπα στη ζωή του οποιουδήποτε δεν βοηθά κανέναν. Από εκεί και πέρα έχω την εντύπωση ότι ο Ανδρέας αυτά δεν τα έλεγε σε συνέντευξη. Υποτίθεται ότι ειπώθηκαν off the record. Δεν ξέρω. Δεν θέλω να το κρίνω αυτό. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω κανέναν ούτε και θέλω να το κάνω», απάντησε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Iωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πόσο κόστισε το ταξίδι τους στο Κάιρο

Θάνος Καληώρας για Τζέσυ Παπουτσή: «Είχε πέσει σε κώμα, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον»

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της έμαθε ότι η γιαγιά της δε ζει –Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα