Μάρα Δαρμουσλή: Έχετε δει τον 17χρονο γιο της; Είναι πυγμάχος και κάνει περήφανη την μητέρα του (Φωτογραφίες και βίντεο)

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι μια υπερήφανη μαμά, αφού ο 17χρονος γιος της που ασχολείται με την πυγμαχία αυτές της μέρες συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς αγώνες στους οποίους και κατάφερε να διακριθεί. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο με τον 17χρονο γιο της

από το ρινγκ, δείχνοντας πόσο πολύ τον καμαρώνει και τον θαυμάζει.

Ωστόσο, στο κείμενο που έγραψε για να συνοδεύσει τα σχετικά στιγμιότυπα, δεν έκρυψε την αγωνία που νιώθει τώρα που η απόσταση τους χωρίζει.

Η δημοσίευση της Μάρας Δαρμουσλή και το μήνυμά της

«European Youth WKU Champion… Κάθε μέρα προπόνησης κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου, την επιμονή σου, την πίστη σου.

Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’ αγαπώ πάντα. Η μάνα σου!

Υγ. Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Mara Darmousli (@maradarmousli)

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα