Μάνος Δασκαλάκης: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η Ρούλα δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας»

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει επιλέξει τους τελευταίους μήνες να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας έτσι να κάνει δηλώσεις ή να δίνει συνεντεύξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας. Η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την κόρη τους, Τζωρτζίνα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχε δοθεί στη δημοσιότητα και το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, το οποίο δείχνει ότι προέρχεται από εγκληματική ενέργεια. Η 33χρονη δηλώνει σοκαρισμένη μέσα από τις φυλακές

Κορυδαλλού ενώ φοβάται μην κατηγορηθεί και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης στο «Live news», υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν αιφνιδιάστηκε κι ότι περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία παιδιά μας, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Σοκαρισμένος ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα – «Έχουμε χάσει τον νου μας»

 Άννα Πρέλεβιτς: Ο Νικήτας Νομικός της έκανε πρόταση γάμου! Το μονόπετρο και τα δημόσια λόγια αγάπης

 Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι σοκαρισμένη με το πόρισμα, ανησυχεί μήπως βρεθεί η αδερφή της κατηγορούμενη»

Keywords
Τυχαία Θέματα