Τα off-duty looks των supermodels δεν είναι όπως ακριβώς τα περιμέναμε…

Τι φοράνε τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο όταν βρίσκονται εκτός δουλειάς; Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντοπίζει τα πιο ακριβοπληρωμένα supermodels στον κόσμο και μας δείχνει το στιλ τους.

H Adriana Lima περιμένει παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο σε αθλητικό mood με φαρδύ παντελόνι, t-shirt και μαύρα γυαλιά ηλίου. Απλή, λιτή και απέριττη!

Η Karlie Kloss ποζάρει χαμογελώντας με τζιν

πάντελόνι σε ίσια γραμμή, λευκό μπλουζάκι και blazer. To πασίγνωστο μοντέλο συνδυάζει το τζιν του με loafers και ένα αυστηρό hairstyle.

H Ηailey Bieber χαιρετάει τους φωτογράφους την ώρα που κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη. Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber επέλεξε ένα μαύρο suit dress, biker shorts και πρόσθεσε στο outfit loafers και λευκά καλτσάκια.

H Kendall Jenner προτιμάει το πολύ απλό ντύσιμο όταν βρίσκεται εκτός δουλειάς. Σε αυτήν της την έξοδο ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με μαύρο κολάν, sneakers και λευκό τοπ.

Η Elsa Hosk ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις και αυτό ακριβώς έκανε σε έξοδό της στις Κάννες, πριν από λίγες ημέρες. Το μοντέλο περπάτησε στους δρόμους της πόλης με ένα υπέροχο θαλασσί φόρεμα και chunky sandals.

H Bella Hadid έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ που υποστηρίζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Εδώ επιλέγει μια καρό μίνι φούστα που ταιριάζει με ζακετάκι και loafers.

H Gigi Hadid αγαπάει τα baggy παντελόνια και σε αυτό το look τη βλέπουμε σε casual διάθεση με shacket, mini bag και πάνινα παπούτσια.

© Marc Piasecki/ Gilbert Carrasquillo/ Gotham / Pierre Suu/ Rachpoot/Bauer-Griffin/ GC Images / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα