Μανικιούρ: Το κόκκινο βερνίκι νυχιών που ταιριάζει στον δικό σας τόνο δέρματος

Όλες τις καλοκαιρινές τάσεις τις υιοθετήσατε σας είδαμε. Και λουλούδια και κύματα και το french manicure αμέσως μετά τη Bella Hadid. Αμέσως μόλις επιστρέψατε από τις διακοπές σας κλείσατε το ραντεβού σας στη μανικιουρίστ και το πρώτο που σας ήρθε στο μυαλό ήταν να αποκτήσετε ένα χρώμα στο μανικιούρ σας πιο σκούρο ή πιο έντονο. Να ξεφύγετε από τα παστέλ, το ροδακινί ή το λευκό.

Παράλληλα όμως είστε καλεσμένες σε γάμους, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας τους άλλωστε. Εμείς σας προτείνουμε το πλέον κλασικό χρώμα που θα σας σώσει. Ναι σωστά καταλάβατε. Το κόκκινο. Αιώνιο, chic

που ταιριάζει με όλα. Σε όποιες αποχρώσεις κι αν κινηθείτε στο μακιγιάζ αλλά και στο outfit το κόκκινο είναι το χρώμα που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Επίσης δείχνει τέλειο με το μαύρισμα σας.

Φυσικά πρέπει να γνωρίζετε την απόχρωση του κόκκινου που σας ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Ανοιχτός τόνος: Οι κόκκινες αποχρώσεις με μπλε υποτόνο είναι οι πλέον κατάλληλες για εσάς. Ένα κλασικό κόκκινο θα αναδείξει τον τόνο σας. Αν θέλετε κάτι πιο σκούρο θα πρέπει να κινηθείτε στο χρώμα του κερασιού και του raspberry. Καλό είναι να αποφύγετε τα κοραλί και τα ζεστά κόκκινα με πορτοκαλί υποτόνο.

OPI Red Heads Ahead

Μεσαίος τόνος: Αν το δέρμα σας δείχνει ηλιοκαμένο όλο το χρόνο τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα κόκκινο με κοραλί ή ροζ υποτόνους που το κολακεύουν ιδιαίτερα. Αν όμως τα συγκεκριμένα τα θεωρείται καλοκαιρινά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών με ιριδισμούς.

Essie Maki Me Happy

Olive: Αν το δέρμα σας έχει κίτρινους και πράσινους υποτόνους το χρώμα που σας ταιριάζει είναι το κόκκινο της τομάτας. Που σημαίνει ζεστό και λαμπερό ταυτόχρονα.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color, Gitane

Σκούρος τόνος: Η κατηγορία των μπορντό είναι ότι ωραιότερο για εσάς. Βαθιά, σκούρα κόκκινα της Βουργουνδίας δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με το δέρμα σας. Αν όμως το δραματικό nail look που δημιουργούν δεν σας αρέσει τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα μοβ-κόκκινο.

Gel Effect Nail Colour No 59 Wine Red

Διαβάστε ακόμη:

Used makeup: Η νέα τάση στην Αμερική που ελπίζουμε να μην έρθει και στη χώρα μας

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε την απόχρωση; Δείτε το πιο γοητευτικό trend της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα