Και η Charlize Theron νοσταλγεί τα 90’s και το αποδεικνύει με το νέο της hair look

H Charlize Theron αγαπά τις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της και το έχει αποδείξει αρκετές φορές. Ποιος ξεχνά την εμφάνιση της στα Oscar με το καστανό bob και τις αφέλειες; Εμείς τη γνωρίσαμε ξανθιά και πιστεύαμε πως αυτός είναι ο τύπος της, το χρώμα που την αντιπροσωπεύει. Εκείνη όμως είχε διαφορετική γνώμη και ζήτησε από τον προσωπικό της haistylist μια αναπάντεχη αλλαγή. Όχι μόνο έκοψε τα

μαλλιά της στο μεγαλύτερο trend της χρονιάς αλλά τα έβαψε σκούρα τα οποία ομολογουμένως πολύ της ταιριάζουν.

Και πάνω που τη συνηθίσαμε καστανή και με bob αποφασίζει να τα αλλάξει και πάλι. Ακολουθώντας και αυτή τη φορά μια μεγάλη τάση που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες. Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως τα 90’s επιστρέφουν δυναμικά με πρώτο και καλύτερο το french manicure που έχουν υιοθετήσει αρκετές celebrities. Δεν είναι μόνο αυτό όμως αυτό αφού βλέπουμε και πάλι hair looks που μας θυμίζουν τη συγκεκριμένη δεκαετία.

Η Charlize λοιπόν έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της κούρεμα θυμίζει τη Linda Evangelista στα 90’s. Και μάλιστα ένα συγκεκριμένο, εμβληματικό look που είχε το super model. Πρόκειται για ένα κοντό σε φωτογράφιση της με τον θρύλο Peter Lindberg.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 2 Σεπ, 2019 στις 11:41 πμ PDT

Η Theron το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας “She’s back” και χρησιμοποίησε παράλληλα το hashtag Fast9 που παραπέμπει στη ταινία Chiper in the Fast & Furius που πρωταγωνιστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις 2 Σεπ, 2019 στις 6:28 πμ PDT

Υπεύθυνος για το νέο της κούρεμα είναι ο αγαπημένος της hairstylist Adir Abergel ο οποίος φρόντισε με τη σειρά του να ανεβάσει στον δικό του λογαριασμό φωτογραφία της star αποκαλύπτοντας πως πράγματι εμπνεύστηκε από την Linda ενώ θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει την ομάδα του αφού εκτός από το κούρεμα η Theron απέκτησε και τέλειες ανταύγειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir) στις 2 Σεπ, 2019 στις 6:41 πμ PDT

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο hair look είναι πολύ ιδιαίτερο αφού κινείται ανάμεσα στο pixie και το bowl cut αλλά εμείς σας προτείνουμε να το σκεφτείτε.

Η DIY μάσκα με tea tree oil που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας μετά τις διακοπές

Διαβάστε ακόμη: Το μικρό μυστικό της Jessica Alba για πλούσιες, υπέροχες βλεφαρίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα