Μάκρυναν οι αφέλειες σας; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να έχετε το τέλειο look

Λίγο πριν το καλοκαίρι θέλατε μια μικρή ανανέωση στα μαλλιά σας αλλά όχι μια δραματική αλλαγή. Αποφασίσατε να ακολουθήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και κόψατε αφέλειες. Ναι, είναι υπέροχες. Αναβαθμίζουν το hair look. Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, είτε bob οι αφέλειες χαρίζουν μια κομψή πινελιά και σας κάνουν να μοιάζετε με ηρωίδες μυθιστορήματος.

Τώρα όμως μακραίνουν. Και πιθανότατα δεν θέλετε να

τις κόψετε ξανά. Αλλά είναι κάπως άβολο, μιας και βρίσκεστε στη μεταβατική περίοδο. Δεν είναι αφέλειες μεν αλλά ούτε φράντζες. Εμείς βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις. Μας τις έδωσαν τα it girls και οι influencers. Θα χρειαστείτε μερικά αξεσουάρ αλλά και το σεσουάρ παρέα με μία μικρή, στρογγυλή βούρτσα. 

Αξεσουάρ και πάλι αξεσουάρ: Είμαστε σίγουρες πως έχετε ολόκληρη συλλογή. Είναι μεγάλη τάση από πέρυσι. Όσο αφορά τις αφέλειες θα χρειαστείτε μπαρέτες και μάλιστα μεγάλες. Οι μικροσκοπικές δεν θα κάνουν δουλειά. Κάνετε χωρίστρα στη μέση και στερεώνετε ψηλά τα μαλλιά σας με την αγαπημένη σας.

Photo: Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Αν έχουν μεν μακρύνει οι αφέλειες σας αλλά δεν πιάνονται εύκολα δεν πρέπει να σας πιάνει πανικός. Απλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερα clips. Δύο στην κάθε πλευρά. Μπορεί να είναι ίδια αλλά και 4 διαφορετικά, ανάλογα με τη διάθεση σας και την περίσταση.

Photo: Georgie Hunter /Getty Images/Ideal Image

Headbands: Ε, ναι. Είναι ίσως η καλύτερη λύση. Συνεχίζουν αν είναι τάση και εκτός από υπέροχα είναι ότι πιο πρακτικό για όλες τις bad hair days αλλά και τις αφέλειες που δεν ξέρετε πως να φορμάρετε. Χρωματιστό, απλό ή στολισμένο, το headband θα σας σώσει.

Photo: Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Κάντε τις αφέλειες στην άκρη: Αν έχουν μακρύνει οι αφέλειες αρκετά και βρίσκονται ένα βήμα πριν γίνουν curtain bangs θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα θα χρειαστείτε. Φορμάρετε τις αφέλειες με φορά προς τα έξω, ώστε να μείνουν σταθερά στο πλάι. Μην ξεχάσετε να τις φιξάρετε με ένα σπρέι χτενίσματος για απαλό κράτημα.

Photo: Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Georgie Hunter /Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το μαύρο nail art είναι το look που θα ζητήσετε στο επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας

Δείτε το γεωμετρικό eye look της Gigi Hadid που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα