Μάκης Κατσανέας: Ο παίκτης του GNTM δηλώνει – «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και θα κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ»

Ο Μάκης Κατσανέας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις οντισιόν του GNTM. Ο ηθοποιός και μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο σπίτι του reality μόδας, ωστόσο συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μάκης Κατσανέας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και την ομάδα της για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο θα καταγγείλει στο ΣΕΗ.

Σχετικά τα παιδικά χρόνια του και τις δυστοκίες που βίωσε, ο Μάκης Κατσανέας είπε: «Έχω βιώσει παλαιότερα, σε παιδική ηλικία, μέσα στο σπίτι μου, ξυλοδαρμό. Αλλά και ως ηθοποιός έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μιλάμε. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια αρκετά φτωχή, ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, η μάνα μου δούλευε 20 ώρες τη μέρα για να μεγαλώσει τέσσερα αγόρια. Είναι εξαίρετη! Περάσαμε δύσκολα και φτωχικά χρόνια, ο πατέρας μου πλέον είναι καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ και τον αγαπώ πάρα πολύ

Είμαι πολύ περήφανος που πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί μπόρεσα και ωρίμασα πιο γρήγορα. Όταν έχεις μια μητέρα που δουλεύει 18 ώρες και έχει 3 ώρες να κοιμηθεί και από αυτές επιλέγει να κάθεται με τα παιδιά της, δεν μπορεί να είναι αξιόλογη μητέρα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τη δύναμη τη βρήκα από τη μητέρα και τα αδέρφια μου.

Θυμάμαι να ψάχνουμε στο σπίτι να βρούμε ένα ευρώ για να πάρουμε ένα κιλό ψωμί. Έφυγα από το σπίτι στα 18 μου με 20 ευρώ στην τσέπη και είπα ότι είχα 1000 ευρώ. Στην αρχή έμενα στα μαγαζιά που δούλευα. Πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να ονειρευόμαστε. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό. Ο πατέρας μου άλλαζε όταν έπινε και γινόταν βίαιος.Έκανε μεγάλο αγώνα για να το ξεπεράσει».

Όσον αφορά στην καταγγελία στο ΣΕΗ, ανέφερε:«Όχι μόνο εγώ, αλλά και τόσα παιδιά που οι καταγγελίες τους είναι στο ΣΕΗ. Δεν έχω κάνει ακόμα καταγγελία, αλλά έχω συζητήσει για να καταγγείλω, είναι θέμα ημερών. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη. Δεν είμαι μόνο εγώ. Μετά από αυτό αποφάσισα να ανοίξω τη δική μου εταιρεία παραγωγής. Το συμβάν αυτό έγινε σε παράσταση, μέσα στο καμαρίνι. Πήγα μετά σπίτι και είπα ότι θα τα παρατήσω όλα. Δεν γίνεται άλλο. Αλλά μετά είπα “όχι, τα όνειρα είναι όνειρα και πρέπει να τα ακολουθούμε”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Ζούλιας για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Λυπάμαι γιατί ήταν άξιοι άνθρωποι, θα πήγαινα να τους δω στη φυλακή»

Άκης Σακελλαρίου στο Πρω1νό: «Ήμουν δέκα ημέρες σε κώμα από ένα μικρόβιο»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Οι ευχές στον Άκη Πετρετζίκη μετά την κόντρα τους και η πρόταση για το J2US

Keywords
Τυχαία Θέματα