Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνο το κοινωνικό της φύλο»

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από έξι μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά, αφού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή!

Η γνωστή επιχειρηματίας όλο αυτό το διάστημα βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας δίπλα στην μικρή της πριγκίπισσα και δημοσιεύει αρκετά συχνά στα social media στιγμές από την νέα της καθημερινότητας

μαζί της.

Μετά από αρκετούς μήνες, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο αναφέρθηκε στο παιδί της και στο γεγονός πως είναι βιολογικά κορίτσι, ωστόσο θα αποφασίσει μόνη της στο μέλλον το κοινωνικό της φύλο.

Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο στο YouTube

«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Προέκυψε από το ποστ που είχα ανεβάσει την ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με την μικρή και από συνομιλία μου με την Γωγώ Δελογιάννη, την σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο γιατί -αν με ξέρετε και με ακολουθείτε- είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα. Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα δεν θα ισχύουν για εμένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο που δημοσίευσε.

Και πρόσθεσε: «Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση βιολογικά κορίτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου που προκύπτουν μετέπειτα στην ζωή -όχι πολύ αργότερα- οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε; Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα γιατί άκουσα πολλούς να το κοροϊδεύουν στο Twitter».

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 8/6 στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οριστικοποιήθηκε η κηδεία του -Πότε και που θα γίνει

Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο «Πρωινό μας» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Άγγελος Μπράτης για Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα