Νατάσα Θεοδωρίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μακάρι να είχα τώρα τον Φουστάνο σύζυγο»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο τραγούδι της με τίτλο «Φεγγάρι» και το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους και στις πλαστικές επεμβάσεις που της έχουν χρεώσει.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και στο «Κοσμοράδιο», τονίζοντας πως όταν ήταν παντρεμένη με τον Ανδρέα Φουστάνο δεν χρειαζόταν να κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο.

Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου όσον αφορά το κομμάτι της.

Όσο για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος, της έκανε πλαστικές επεμβάσεις, τόνισε πως «αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οριστικοποιήθηκε η κηδεία του -Πότε και που θα γίνει

Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο «Πρωινό μας» μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Άγγελος Μπράτης για Δημήτρη Σκουλό: «Γιατί καθόταν 4 χρόνια στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα