Μαίρη Συνατσάκη: Στην παραλία μαζί με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους -Βίντεο

Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ ξεχωριστό για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, καθώς ήταν το πρώτο που πέρασαν έχοντας στο πλευρό τους την κόρη τους.

Η μικρή Ολίβια ήρθε στη ζωή τον Δεκέμβριου του 2022 και άλλαξε ριζικά τη ζωή του ζευγαριού -φυσικά προς το καλύτερο!

«Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για

πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε.

Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν του είπα ότι μπήκα σπίτι και είναι χάλια, ήταν “πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς”. Και κάπως έτσι μείναμε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι, δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων…. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί… Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε… Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα», είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη στη Φαίη τον περασμένο Μάιο.

Η γνωστή επιχειρηματίας φέτος δεν έκανε πολλές διακοπές όπως άλλες χρονιές και επέλεξε να μείνει στην Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο της και την κόρη τους.

Σήμερα, μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται πως πήγε μαζί με τον Ίαν Στρατή και την μικρή Ολίβια στην παραλία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα