Έλενα Τσαγκρινού: Αγκαλιά στο τζακούζι με τον σύντροφό της Dj Stephan -Φωτογραφίες

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan είναι full in love και δεν το κρύβουν! Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο και πρόσφατα μάλιστα ο γνωστός μουσικός παραγωγός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια!

Συγκεκριμένα, ο Dj Stephan ζήτησε από την αγαπημένη του να τον μπροστά σε 2.000 άτομα, μέσα σε ένα κλαμπ. Ο ίδιος τήρησε όλα τα έθιμα, αφού γονάτισε, πρόσφερε στη σύντροφό του το δαχτυλίδι και έπειτα της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Η Έλενα Τσαγκρινού,

βλέποντας τον σύντροφό της να γονατίζει και να ανοίγει το κουτάκι με το δαχτυλίδι, έμεινε με ανοιχτό το στόμα και είπε αμέσως το πολυπόθητο «ναι».

Λίγο καιρό μετά την απρόσμενη πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, ωστόσο, η Έλενα Τσαγκρινού ανακοίνωσε πως ακυρώνει τις εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι, με τις φήμες για εγκυμοσύνη να ξεσπούν. Μπορεί η ίδια να μην επιβεβαίωσε τις εν λόγω φήμες, πάντως μέσα από τα social media παραδέχτηκε πως της συνέβη ένα καλό θέμα υγείας.

Σήμερα Κυριακή 3/9, η Έλενα Τσαγκρινού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μερικές νέες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, στις οποίες δείχνουν χαλαρώνουν στο τζακούζι, κάνοντας γνωστό πως βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by E L E N A T S A G R I N O U (@elenatsagkrinou_official)


Διαβάστε ακόμα:

Μιμή Ντενίση: «Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Νέα Κόντρα! Ο Χρήστος πετάει έξω από το σπίτι Όλγα και Δωροθέα

Πέννυ Μπαλτατζή: «Με ενοχλεί η δικαιολογία πως έχω γίνει μανούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα