Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα ετοιμάζεται για τις διακοπές της – Το βίντεο που φτιάχνει τη βαλίτσα της

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγους μήνες! Η επιχειρηματίας ήρθε αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και αυτός ήταν κι ο λόγος που είχε αποστασιοποιηθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και

συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», εξομολογήθηκε, πρόσφατα, η Μαίρη Συνατσάκη

Πλέον, η μέλλουσα μανούλα είναι καλύτερα και έτσι ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της, έχοντας το μωρό τους στην κοιλιά της. Η γνωστή influencer έκανε την αποκάλυψη μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα πάρει μαζί της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220811145651_sinatsaki.mp4

Μετά από ένα καλοκαίρι στην Αθήνα, τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Ίαν Στρατής ανυπομονούν να περάσουν μερικές ημέρες δίπλα στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπεκατώρου: Βόλτα με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, στα σοκάκια της Μυκόνου

 Αθηνά Οικονομάκου: Επιστροφή στην Αθήνα μετά τις διακοπές στη Μύκονο – «Ο Αύγουστος εδώ έχει αυτό το καλό»

 Κατρίνα Τσάνταλη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με αγελάδες που κινδυνεύουν από ασιτία – «Κακοποίηση, ακραίος βασανισμός…»

Keywords
Τυχαία Θέματα