Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Μπήκες εκεί μέσα και για 6,5 μήνες άκουσες, και τι δεν άκουσες»

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετρούν περίπου τρία χρόνια σχέσης, ωστόσο αυτή ήρθε στη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες, με τη συμμετοχή εκείνης στο Survivor. Η ποδοσφαιρίστρια μπορεί να ήρθε αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, ωστόσο κατάφερε να τις ξεπεράσει και να τερματίσει στην τρίτη θέση του φετινού κύκλου.

Μετά το τέλος του reality επιβίωσης, ο Χρήστος Δάντης

και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν τον έρωτά τους! Η πρώην Survivror συνοδεύει τον τραγουδιστή στην περιοδεία του και έτσι έχουν τη δυνατότητα να περνούν όλο τον χρόνο μαζί, κάνοντας, παράλληλα, διακοπές.

Σε ένα διάλειμμα από τα ταξίδια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You. Ο Χρήστος Δάντης – υπερήφανος για τη σύντροφό του – έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και αναφέρθηκε σε όσα κατάφερε τους τελευταίους μήνες.

«Πάντα μου άρεσαν οι αμφιλεγόμενοι άνθρωποι, αυτοί που ενοχλούν. Άλλωστε είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Μπήκες εκεί μέσα και για 6,5 μήνες άκουσες, και τι δεν άκουσες! Αλλά τερμάτισες και μας δικαίωσες όλους. Εις ανώτερα “βουνό μου”. Όλο και πιο ψηλά!», ήταν τα λόγια του Χρήστου Δάντη.

Διαβάστε ακόμα:

 Καιρός – ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

 Ναταλία Γερμανού: Απαντά σε απρεπές σχόλιο – «Έφτασες σχεδόν 60 χρονών μένοντας άτεκνη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα