Μαίρη Συνατσάκη για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα, περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τόσο βαρύ»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί το βίντεο που δημοσίευσε ο Τάσος Ξιαρχό στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο σχολιάζει προσβλητικά μία γυναίκα για το βάρος και τα ρούχα της. Το εν λόγω γεγονός «τάραξε» τον κόσμο των social media και όχι μόνο, με τους χρήστες να «καρφώνουν» τον γνωστό χορογράφο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Θέση στο ζήτημα αποφάσισε να πάρει και η

Μαίρη Συνατσάκη, η οποία κατά καιρούς τοποθετείται σε κοινωνικά θέματα. Η youtuber και επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Τάσο Ξιαρχό με αφορμή ένα covid party. Ο χορογράφος είχε παραστεί σε ένα πάρτι σε μια παραλία, όπου μετά το τέλος αυτού – σύμφωνα με τη Μαίρη Συνατσάκη – κανένας δεν φρόντισε να μαζέψει τα σκουπίδια.

Θέλοντας να εκφράσει την άποψή της για το περιστατικό που συνέβη, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα από τα μηνύματα που είχε στείλει στον Τάσο Ξιαρχό, προσπαθώντας να τον βοηθήσει.

Αρχικά, η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε:ν«Καταλαβαίνω γιατί μου έχετε στείλει τόσοι πολλοί μηνύματα για να πω κάτι για το βίντεο του Τάσου αλλά ειλικρινά τι να πω; Τα αυτονόητα; Ότι προφανώς θα φοράμε ό,τι θέλουμε, όπως θέλουμε και το σώμα μας θα είναι όπως γουστάρουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό; Λυπάμαι πολύ για αυτό το σκηνικό αλλά δεν μπορώ (δυστυχώς) να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα και ότι δεν πίστευα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι τόσο βαρύ».

Δείτε όσα έγραψε η  Μαίρη Συνατσάκη:

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Ξιαρχό: Βρέθηκε το αυτοκίνητο του – Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του

 Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη μεζονέτα μετά τη δολοφονία της Κάρολαιν

 Λάουρα Νάργες: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για την αποχώρησή της από το «The Voice»

Keywords
Τυχαία Θέματα