Ιωάννα Μαλέσκου για Τάσο Ξιαρχό: «Αισθάνθηκα ντροπή βλέποντας το βίντεο, ανατρίχιασα…»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ρατσιστικό βίντεο που ανήρτησε ο Τάσος Ξιαρχό, στο οποίο σχολιάζει τα κιλά και τις στιλιστικές επιλογές μιας γυναίκας που κάθεται σε διπλανό τραπέζι σε ένα μαγαζί, δείχνοντας, μάλιστα, και το πρόσωπό της.

Το συγκεκριμένο θέμα αναπαράχθηκε από τις εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει θέση και να εκφράζει την άποψή της.

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος,

εκτεθειμένος, βγαίνεις από τα νερά σου, καθώς έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου με την παρέα σου, δεν ενοχλείς κανέναν και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής, η οποία ήταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μίας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά αισθάνεται ανωτερότητα και να επιμένει με αυτό τον τρόπο, κοροϊδεύοντας και ευτελίζοντας μία κοπέλα που δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται καν», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα, ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της κοπέλας αυτής. Εμένα οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Μου είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου και κυρίως να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή μοιραστώ κάτι», κατέληξε η οικοδέσποινα του Love it.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Τάσο Ξιαρχό: «Πήγα κι έκαψα όλα τα ριγέ μου»

 Κατηγορίες σε βάρος της Angelina Jolie: «Χρησιμοποιεί τα παιδιά για δημοσιότητα»

 Σασμός: Ο Μαθιός μαθαίνει ότι ο Μανώλης είδε τον δολοφόνο

Keywords
Τυχαία Θέματα