Λύθηκε το μυστήριο: Αυτή είναι τελικά η σύντροφος του Βασάλου που του έστειλε βίντεο – Πως αντέδρασε ο παίκτης;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι από τους παίκτες του Survivor που η προσωπική τους ζωή έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με δυο γυναίκες να διεκδικούν τον τίτλο της επίσημης σχέσης τους.

Η πρώτη γυναίκα από την Αθήνα έχει στην κατοχή της φωτογραφίες με τον όμορφο Μαχητή και μάλιστα υπάρχουν στην ”πρώτη γραμμή” των social media. H δεύτερη γυναίκα από την Κύπρο,

τις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πως η ίδια είναι η πραγματική του σύντροφος. Η οικογένεια του διαψεύδει οτιδήποτε έχει ακουστεί και δεν αναγνωρίζει καμία μέχρι να βγει ο Κωνσταντίνος από το παιχνίδι. Τέλος οι πρώην συμπαίκτες του υποστηρίζουν πως ο Κωνσταντίνος είναι ελεύθερος και δεν είχε σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι.

Πάντως η κοπέλα από την Κύπρο, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, του έστειλε βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και ο ίδιος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Συγκεκριμένα του είπε: «Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο της έχει λείψει.

Τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του δεν θα μπορούσαν να λείπουν!

Πως αντέδρασε όμως ο ίδιος;

Δείτε το βίντεο:

The post Λύθηκε το μυστήριο: Αυτή είναι τελικά η σύντροφος του Βασάλου που του έστειλε βίντεο – Πως αντέδρασε ο παίκτης; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα